Morgen ben jij de baas

De 7 geheimen om binnen 12 maanden carrière te maken naar een senior management functie

* Nadat je het e-book hebt ontvangen ontvang je af en toe een waardevolle carrièretips van mij. Uiteraard kun je je hiervoor altijd weer afmelden.

Wil jij weten hoe je binnen 12 maanden gegarandeerd carrière kan maken naar een senior management functie?

Dit e-book gaat je de belangrijkste inzichten geven. Zoals:

  • Hoe jij de kans op promotie vergroot door juist minder te doen in plaats van meer;
  • Wat het juiste moment is om te starten met de voorbereiding en dus niet te vroeg of zelfs te laat;
  • Hoe collega’s op een natuurlijke manier gaan accepteren dat jij een senior management functie gaat bekleden;
  • Op welke manier jij je leidinggevende kunt laten zien dat jij klaar bent om die senior rol te gaan vervullen;
  • Wat jou nu nog onbewust tegenhoudt om die volgende stap echt te zetten;
  • Hoe jij je kansen zelf kan omzetten naar succes en met zekerheid carrière maakt.

Hein Laakes, directeur Stichting Stunt:
Jeroen heeft mij geholpen bij het zetten van de stap naar een directiefunctie bij Stunt. Ik wist dat ik de potentie had om door te groeien maar iets hield me tegen.
Dankzij Jeroen heb ik die potentie en mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en de stap recent kunnen maken. Jeroen is scherp en toch ontspannen en bovenal doorziet hij je problemen razend snel en lost deze ook meteen op.

In mijn carrière ben ik al een aantal keer met een coach in contact geweest maar Jeroen is iemand die op zoek gaat naar de kern en daarmee aan de slag gaat waardoor ik flinke stappen gezet heb. Zoals Jeroen zijn er maar weinig, ik ben blij dat we elkaar zijn tegengekomen.

Rens Kézér , directielid WerkBedrijf Rijk van Nijmegen:
Jeroen heeft mij in meerdere sessies geholpen met het verkrijgen van inzicht in mijzelf, het opheffen van blokkades en het behalen van mijn leerdoelen. Deze sessies waren precies wat ik nodig had: in een prettige sfeer legde Jeroen de vinger op de zere plekken, hij stelde de juiste vragen en liet hij mij inzien dat mijn gedrag een oorzaak heeft die in mijzelf zit. Ook zie ik nu beter op welke manier ik mijn ambitie, groei naar een directiefunctie, waar kan maken. Ik ben nu beter in staat om keuzes te maken, waar ik de rest van mijn carrière (en leven!) profijt van ga hebben. Dit gun ik iedereen!