Binnen 12 maanden jouw carrièrestap

Dit jaarprogramma bevat 10 bijeenkomsten van ieder ruim 2 uur. Op een rustgevende inspirerende locatie. Met onderwerpen en oefeningen die ervoor zorgen dat jouw potentieel maximaal tot uiting komt.

Jouw doelstelling wordt gegarandeerd behaalt, en anders no cure no pay.

Dit jaarprogramma is speciaal ontwikkeld voor de ervaren leidinggevenden die binnen 12 maanden een carrièrestap willen maken. Wanneer jouw carrièregroei stagneert of je mist uitdaging in je huidige functie en je hebt wel de behoefte én potentie om te groeien, dan is dit hét ideale jaartraject voor jou.

Gedurende 12 maanden ga jij je ontwikkelen op zowel mentaal als competentie niveau, waarmee je gegarandeerd de beoogde carrièrestap gaat maken. Dat is niet alleen voor jou erg positief maar ook voor je werkgever. Want de kans dat potentie (jij dus) de organisatie gaat verlaten is nihil, doordat jij doorgroeit worden er nieuwe kansen voor collega’s gecreëerd en er zijn geen torenhoge wervings- en inwerkkosten meer nodig. Los van het feit dat potentials bijna niet vindbaar zijn in de arbeidsmarkt. Win, win dus!

Het jaarprogramma ‘versnelling in je carrière’ bestaat uit 10 fysieke bijeenkomsten van ruim 2 uur bij mij op locatie in Zoelen. Daarnaast zijn er (met jouw instemming) 2 gesprekken met je leidinggevende (na sessie 4 en voor de afronding) om de voortgang en het resultaat te bespreken. Uiteraard is er tussen de sessies ook ruimte voor bijvoorbeeld vragen of klankbord. Dat gaat via whatsapp, telefoon of online (bv teams), en ik check tussendoor regelmatig via whatsapp hoe het met je gaat.

Inhoudelijk bestaat het jaarprogramma uit 4 modules:
Module 1: Krachtige mindset;
Module 2: Van denken naar doen;
Module 3: Authentiek leiderschap;
Module 4: Twist the throttle.

Ik garandeer je dat je binnen 12 maanden je doel hebt bereikt. Is dit nog niet gelukt dan continueren we het traject net zolang tot het wel lukt. Of je krijgt 100% van je investering terug. Voorwaarde is wel dat jij het traject helemaal afmaakt en dat het oorspronkelijke doel nog steeds geldt. Indien het traject op eigen initiatief wordt stopgezet of het gewenste doel wordt aangepast zonder kennisgeving én instemming vanuit mijn zijde, dan vervalt uiteraard de niet goed geld terug garantie.

Om jou en ook mijn andere coachees de oprechte en volle aandacht te geven heb ik in 2024 maar maximaal 7 plekken beschikbaar voor dit super gave traject. Een intake is verplicht, want alleen echt committed professionals kunnen meedoen.

De standaardprijs voor dit traject is €9.500 exclusief 21% btw. Vraag naar de geldende korting en betalingsvoorwaarden. Maar nog belangrijker: claim nu die plek en start vandaag al met jouw succes!

Ja, ik wil meedoen en plan graag een intake.