Het
jaarprogramma

Een jaarprogramma bevat tien bijeenkomsten in twaalf maanden van ieder twee uur of meer. Op diverse locaties, met onderwerpen die jij bepaalt – al blijkt een onderwerp soms aanleiding om een andere weg in te slaan dan je had verwacht.

Het jaarprogramma gaat verder dan een mentale kracht ontwikkelingstraject. Samen werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Middels spiegelen, trainen en coachen zorg ik ervoor dat je elke keer een stap in de goede richting zet. Je pakt oude patronen aan, krijgt nieuwe inzichten over jezelf en de wereld om je heen en je krijgt hetgeen je zegt en denkt ook regelmatig terug. Soms praten we, soms zijn we stil. Soms blijven we binnen en zeker gaan we naar buiten, de natuur of misschien wel het krachthonk in. Beweging is er altijd. Fysiek en uiteraard mentaal.

Afhankelijk van je vraag zal ik inhoudelijk vanuit mijn ervaring als ondernemer en interim-manager met je sparren, als mens je reflecteren en indien nodig bij ontwikkelvraagstukken als coach je doelgericht coachen. Continu beweeg ik over de assen van de driehoek sparren, reflecteren, en coachen. Soms wat meer op de één en soms wat meer in het midden. Wat jij nodig hebt, dat geef ik je.

Een jaarprogramma is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling; ik houd je langere tijd in mijn vizier. Met het jaarprogramma ga je met mij, maar vooral met jezelf een verplichting aan. Jouw ontwikkeling wordt een actiepunt, dat je dwingt na te denken over de route die je aflegt. Zo word jij de beste versie van jezelf.

De race is begonnen. Ben jij al on track?

Wat kan ik voor jou betekenen?