Haal het beste uit jezelf

Ik werk vooral met leidinggevenden, directeuren en (top)sporters. Professionals die het maximale uit zichzelf willen halen én dat willen vasthouden.

Jij bent mede gevormd door ervaringen en tegenslagen, weet dat je goed bent in wat je doet. Toch haal je soms je doelen niet, loop je tegen problemen aan. Er is nauwelijks progressie, het plezier neemt af.
Besef dat een probleem slechts de uitkomst is van verkeerd gedrag of het zijn op de verkeerde plaats. En misschien doe je juist niet wat je wel wilt of je wilt niet wat je wel doet. Dat maakt dat je minder effectief en efficiënt bent en verder weg van je doel staat.

Vraag jezelf af hoe effectief jouw stijl van leven eigenlijk is? Laat jij je soms leiden door ongewenste emoties?

Weet dat ik die onafhankelijke professional ben die je een spiegel voor kan houden, waarmee je op inhoud kunt reflecteren en die waar nodig je afhelpt van oude patronen.

Misschien heb je geen probleem, gaat het goed. Vraag jezelf dan af hoe je dat vasthoudt. Wie houdt je scherp? En haal je je doelen met speels gemak? Kijk dan nog eens goed naar jezelf. Wat zijn je ambities, je dromen, je doelen? Laten we ze samen nog eens aanscherpen.

Doe het zelf

De doelen die jij voor jezelf stelt, kan ik niet voor je realiseren. Ik sta naast je en wijs je op de inzichten en kracht in jou, die jou zélf in staat stellen jouw doelen te realiseren.

Doelgerichte trajecten

Mentale kracht ontwikkeling is vooral gericht op de ‘ik’. Middels spiegelen, trainen en coachen zorg ik ervoor dat de beste versie van jezelf weer op de voorgrond staat en blijft staan. Het jaarprogramma is een uitgebreide vorm van een mentale kracht ontwikkelingstraject.

Leiderschapsstijl ontwikkeling gaat over ‘jij’. Hoe geef jij leiding? Ben je effectief en efficiënt in jouw stijl? Dit onderdeel bestaat voornamelijk uit trainen en het aanleren van technieken, in kleine groepen en maatwerk en veelal met eigen ingebrachte praktijk voorbeelden. Direct resultaat.

Samenwerken in teams is de ‘wij’. Een groep mensen vormt niet automatisch een team. Wie kent de ander, wat is onze kracht en ook onze valkuil. Begrijpen we elkaar wel. Resultaat wordt behaald middels groepscoaching, met een theoretische uitleg als basis. Centraal staat hier samen doen. Samen beleven is samen bouwen.