Anderen on track

Jouw vraag is niet die van een ander. Maar die ander heb ik al wel op weg geholpen, dus wellicht leveren onderstaande verhalen je toch wat op!

Conny van der Heyden-Versnel
Auteur, spreker en tekstschrijver (oa Sesamstraat)

Staan voor een volle zaal met een dicht geknepen keel en een black out. Iets wat ik geen tweede keer wilde laten gebeuren. Jeroen gaf aan dat hij mij hierbij kon coachen. Na een sessie waarin het opheffen van de blokkade voorop stond, durfde ik de tweede lezing aan. Wel een beetje achterdochtig want zo simpel kon het toch niet zijn?  Maar de woorden kwamen helder door en ik wist precies wat ik wilde vertellen.

Nog vele lezingen te gaan, die ik zonder coaching van Jeroen absoluut niet had aangedurfd.

Dank je wel!

Dennis Eker
Manager Concern Inkoop & Contract management VGZ

Jeroen heeft mij in de afgelopen periode enorm geholpen. Hij weet op een bijzonder prettige manier, met aandacht en respect voor de overtuigingen en patronen van (inmiddels) vroeger, mij telkens op een punt te brengen die niet alleen herziene inzichten geven maar ook blijvende verandering teweeg hebben gebracht. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor de mooie gesprekken en kijk er met veel plezier op terug.

Peter Sterk
Cloud Architect

Vandaag de (voorlopig) laatste coachingssessie gehad bij RNSL. In de afgelopen maanden ben ik in 7 sessies geholpen in het oplossen van interne blokkades en dilemma’s. Daarnaast heb ik enorm veel geleerd over mijn sterktes, zwaktes en over wat mij de juiste energie geeft.

Jeroen, bedankt voor je hulp! Ik waardeer de goede gesprekken die we hebben gehad in een prettige en rustgevende omgeving.

‘Voorlopig’, want nooit klaar met leren!

Niels Stolker
Eigenaar CrossFit Tiel

In een coachingssessie heeft Jeroen een mentale blokkade bij mij weggehaald waardoor ik mijn kennis kon reproduceren tijdens mijn CrossFit level-3 examen. Met dit diploma ben ik 1 van 11 level-3 trainers in Nederland.

Coaching van Jeroen vind ik een absolute aanrader!!

Peter
Algemeen directeur

Jeroen heeft ons managementteam begeleid in het beter samenwerken. Zijn manier van werken vonden we heel prettig. Hij is duidelijk, snel in zijn denken en legt in een mum van tijd de vinger op de zere plek, en lost deze ook op.

Ik heb al een aantal collega ondernemers doorverwezen naar Jeroen omdat ik echt van mening ben dat ze gebaat zijn met een traject bij hem.

Rob Wanders
CrossFit Atleet | 3-voudig winnaar Master Throwndown

Helps me to set and achieve my goals, thank you Coach!!

Patrick
Directeur adviesbureau

Ik ken Jeroen al wat langer en heb vorig jaar besloten om deel te nemen aan een jaarprogramma. We zijn nu 8 maanden onderweg en geen moment spijt van gehad. De gesprekken zijn leuk, soms confronterend en bovenal helpen ze mij om elke keer weer een stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Amanda
Directiesecretaresse

Ik kon via mijn werk een sessie bij Jeroen volgen. In een kleine twee uur heeft Jeroen mij diverse mentale oefeningen laten doen waarvan de uitkomst bijna niet te geloven is. Ik voel me prettiger, weet wat mijn doelen zijn en ben weer in contact met mijn partner. Gewoon top!

Martin van Coevorden

Via een vriend ben ik bij Jeroen terechtgekomen. Ik zat mentaal in een dal, huwelijk kapot, werk niet leuk, ongezond leven. Na een aantal sessies, in die super tuin, ben ik weer gemotiveerd en sta écht positiever in het leven. Ik weet dat ik het zelf heb gedaan, zonder Jeroen was me dat nooit gelukt.