Prikkelen en uitdagen

Gedreven gesprekspartner / trainer / coach. Enthousiast, anders denkend. In mijn wereld kan alles – en wat nog niet kan, kan in de toekomst wel. Ik ben een snelle denker, weet in gesprekken continu te prikkelen om jou in staat te stellen jouw werkelijke doel helder te krijgen. Want achter een ogenschijnlijk duidelijke vraag, ligt vaak een totaal andere verborgen.

Net als jij ben ik ook een mens, maak ik fouten waar ik van leer. In privé kwesties twijfel ik soms. Links- of rechtsaf. Stoppen of doorgaan. Als professional ben ik zeker van mijn zaak.

Bijna twintig jaar geleden ben ik door omstandigheden in contact gekomen met een psychotherapeut. Gelukkig een goede. Zij liet mij inzien dat ik oud onverwerkt verdriet moest opruimen voor ik weer verder kon. Bij haar werd bovendien duidelijk dat ik mijn hart moest volgen. Sinds die tijd bewandel ik mijn pad en beleef ik elke dag mooie dingen. Het is een eer om mensen op mijn manier te kunnen helpen.

On track

De ander op weg helpen, is het mooiste dat er is. Doelen mogelijk maken. Ik voeg toe, geef terug en haal weg. Op diverse manieren, altijd doelgericht.

Mijn mentale kracht zet ik niet alleen bij mijn werk in, maar ook in mijn passie: de motorsport. Al jaren neem ik deel aan de Nederlandse Kampioenschappen motorracen. Inmiddels kom ik uit in de zwaarste klasse, de superbikes. Tijdens de wedstrijden en ook in de voorbereiding is mentale kracht onmisbaar.

Altijd alert zijn, kansen benutten en de ideale lijn pakken om zo tot topprestaties te komen. Wil jij jouw mentale kracht ook optimaal benutten? Het plezier in je leven terugpakken? Succesvol zijn? Ik zet je graag op jouw ideale lijn!