Archief

Conny van der Heyden-Versnel

Staan voor een volle zaal met een dicht geknepen keel en een black out. Iets wat ik geen tweede keer wilde laten gebeuren. Jeroen gaf aan dat hij mij hierbij kon coachen. Na een sessie waarin het ophe

Dennis Eker

Jeroen heeft mij in de afgelopen periode enorm geholpen. Hij weet op een bijzonder prettige manier, met aandacht en respect voor de overtuigingen en patronen van (inmiddels) vroeger, mij telkens op ee

Peter Sterk

Vandaag de (voorlopig) laatste coachingssessie gehad bij RNSL. In de afgelopen maanden ben ik in 7 sessies geholpen in het oplossen van interne blokkades en dilemma’s. Daarnaast heb ik enorm veel ge

Niels Stolker

In een coachingssessie heeft Jeroen een mentale blokkade bij mij weggehaald waardoor ik mijn kennis kon reproduceren tijdens mijn CrossFit level-3 examen. Met dit diploma ben ik 1 van 11 level-3 train

Peter

Jeroen heeft ons managementteam begeleid in het beter samenwerken. Zijn manier van werken vonden we heel prettig. Hij is duidelijk, snel in zijn denken en legt in een mum van tijd de vinger op de zere

Rob Wanders

Helps me to set and achieve my goals, thank you Coach!!

Patrick

Ik ken Jeroen al wat langer en heb vorig jaar besloten om deel te nemen aan een jaarprogramma. We zijn nu 8 maanden onderweg en geen moment spijt van gehad. De gesprekken zijn leuk, soms confronterend

Amanda

Ik kon via mijn werk een sessie bij Jeroen volgen. In een kleine twee uur heeft Jeroen mij diverse mentale oefeningen laten doen waarvan de uitkomst bijna niet te geloven is. Ik voel me prettiger, wee

Martin van Coevorden

Via een vriend ben ik bij Jeroen terechtgekomen. Ik zat mentaal in een dal, huwelijk kapot, werk niet leuk, ongezond leven. Na een aantal sessies, in die super tuin, ben ik weer gemotiveerd en sta éc